luni, 23 noiembrie 2009

MECI propune 14-18 decembrie concediu fara plata cand se fac inscrierile pentru BAC 2010

Saptamana trecuta vineri, MECI a emis o noua nota in care "se acorda zile libere in perioada 14-18 decembrie 2009". Se pare ca cei din minister uita ca au un ordin de ministru care aproba calendarul examenului de bacalaureat pentru anul 2010

În perioada 14 – 18 decembrie 2009 are loc înscrierea la examenul de bacalaureat 2009 - 2010.

La examenul de bacalaureat se pot înscrie atât candidaţii din seria curentă, cât şi cei din seriile anterioare, care nu au promovat examenul de bacalaureat.

Înscrierea candidaţilor pentru examenul de bacalaureat se face, prin:

-fişă-tip informatizată (cerere individuală de înscriere la examen, în format electronic, care cuprinde datele de identificare a candidatului şi lista disciplinelor de examen pentru care acesta a optat), la secretariatele liceelor pe care aceştia le-au absolvit, în perioada 14 – 18 decembrie 2009

Deci domnule ministru, secretar de stat, Ce fac elevii din clasele a XII?
Nu mai dau Bacalaureat?
Sau unii dintre consilierii dumneavoastra incearca sa va dezinformeze???
Mai mult MECI sustine ca a consultat sindicatele


reamintesc ca in conf cu art 35 alin
(4) Înscrierea candidaţilor pentru examenul de bacalaureat se face, prin fişă-tip informatizată, la secretariatele liceelor pe care aceştia le-au absolvit, numai în perioada prevăzută în calendarul examenului, după cum urmează:
a) pentru candidaţii din seria curentă, profesorii diriginţi întocmesc tabele de înscriere la prima sesiune de bacalaureat, în conformitate cu evidenţele din licee. Tabelele cuprind opţiunile pentru probele de examen şi semnătura elevilor. Odată cu tabelele, profesorii diriginţi depun şi fişa-tip informatizată, tipărită şi semnată de fiecare candidat, în care acesta îşi asumă opţiunile pentru obiectele de studiu prevăzute pentru probele la alegere, la care doresc să susţină examenul de bacalaureat.




deci fara seceretar si diriginte nu se poate face inscrierea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu