vineri, 4 iunie 2010

Stimate domnule parlamentar,

Noi v-am votat! Acum este rândul dumneavoastră să votaţi pentru noi!

A venit timpul sa nu ne lăsaţi să murim de foame.
Vă solicităm să fiţi prezent în sală în momentul votului la MOŢIUNEA DE CENZURĂ.

Vă solicităm să votaţi PENTRU moţiunea de cenzură.

Vă rugăm să nu permiteţi să ne fie afectate SALARIILE ŞI PENSIILE.

Apelul nostru către dumneavoastră este unul de suflet. Cetăţenii României au dreptul să trăiască în demnitate. Drepturile noastre nu trebuie tăiate sub pretext de criză, o criză pe care guvernanţii vor să o arunce asupra populaţiei. Efectele unor decizii aberante nu vor fi resimţite doar de bugetari şi pensionari, ci de fiecare familie din România. Şi asta, în timp ce bogaţii zilei şi-au găsit un aliat în Guvernul care construieşte un zid de protecţie în jurul lor. Privilegiaţii nu suportă consecinţele crizei economice. Dimpotrivă, sunt ajutaţi să câştige şi mai mult!

Dacă nu votaţi MOŢIUNEA DE CENZURĂ, pe noi ne condamnaţi la foame şi sărăcie cruntă. Iar pe bogaţi îi ajutaţi să-şi rotunjească veniturile şi mai mult. Cele două legi pentru care Guvernul îşi asumă răspunderea înseamnă de fapt întoarcerea la epoca feudală în care săracii sunt obligaţi să muncească pentru îmbogăţirea boierilor.

Vă rugăm să nu îi condamnaţi pe bătrâni, înţelepţii noştri, lăsaţi cu pensii de mizerie, la umilinţa de a cerşi un colţ de pâine pentru a reuşi să supravieţuiască într-un mod ruşinos, după o viaţa demnă de muncă. Vă rugăm să refuzaţi condamnarea noastră, a copiilor şi bătrânilor noştri la moarte prin înfometare.


DOMNULE PARLAMENTAR, nu ne lăsaţi să murim de foame!


Votaţi PENTRU MOŢIUNEA DE CENZURĂ.

Avem rugămintea ca acest apel să fie trimis tuturor parlamentarilor din judeţul dumneavoastră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu